Panini van brioche

Panini van brioche
4 plakken brioche van 2 cm.
2 eetlepels frambozen (vers of diepvries)
2 tl suiker
mascarpone
Boter

Benodigdheden: compactgrill of een paninirooster o.i.d.
Voor 2 panini

Verwarm de compactgrill voor. Snijd 4 plakken brioche van 2 cm breed. Per panini smeer je 1 plak brioche dik in met mascarpone en leg hierop 1 eetlepel frambozen, strooi hierover 1 theelepel suiker. Leg bovenop een ander plak brioche en druk aan. Smeer de panini beide kanten lichtjes in met de boter en leg ze voor 3 minuten op de grill. De panini is klaar wanneer de brioche goudbruin is en de vulling warm.

Geen compactgrill of paninirooster? Bak dan de panini in een koekenpan goudbruin. Keer daarbij de panini, voorzichtig, regelmatig om.

Een gedachte over “Panini van brioche”

  1. Vanmiddag als lunchgerecht gemaakt, dit was erg geslaagd en erg lekker.

    Groetjes Sabine

Geef een reactie