Kipkerrie salade

1 dubbele kipfilet
1 klein blikje ananas
3 eetlepels mayonaise
3 eetlepels griekse/ turkse yoghurt
1 theelepel kerrie
zout naar smaak
cayennepeper naar smaak
witte peper naar smaak

Bereidingstijd 35 minuten (incl. afkoeltijd)
Voor heel wat toastjes en/of afbakbroodjes!!
Benodigdheden: een pan en een diepe schaal

Snijd de kipfilet in de lengte doormidden en zet de kipfilet op met ruim water. Laat de kip voor 15 minuten koken totdat deze helemaal gaar is. Haal de kip uit de pan en leg het op een bord om af te koelen.
Na ongeveer 20 minuten meng je de mayonaise, de yoghurt en de kruiden tot een saus. Snijd de kip en de ananas in kleine stukjes en voeg toe bij de saus. Meng de kip en ananas met de saus goed.

Je kan de salade 2 dagen in de koelkast bewaren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.