Huisgemaakt amarettini-ijs

1 liter ijs (vanille of slagroom)
250 gram amarettinikoekjes (abrikozenkoekjes) (laat een paar koekjes achter ter garnering)

Benodigdheden: schone theedoek en een grote bak die afgesloten kan worden
Bereidingstijd: 15 minuten plus 1 uur voor het opstijven
Natuurlijk krijg je met dit recept wel heel veel amarettini-ijs. Het gaat hier echter om de verhouding.

Laat het ijs zacht worden. Leg de theedoek op het aanrecht, leg de koekjes in het midden van de theedoek. Sla de theedoek dicht en breek alle koekjes in stukjes. Meng de koekjes door het ijs en zet het ijs voor minstens 1 uur terug in de vriezer om het op te laten stijven.

Lekker met vers fruit zoals peer, mango, abrikozen…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.