Pastasalade met rucola en tonijn

200 gram Pasta (Penne)
1 zakje rucolasla
250 gram cherrytomaten
halve komkommer
1-2 blikjes tonijn op water
yoghurtdressing

Benodigdheden: kookpan en schaal
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 4 personen

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing in water met een scheut olijfolie.
Ondertussen snijd je de rucolasla in kleinere stukken, halveer je de cherrytomaten en snijd je de komkommer in kleine blokjes. Laat de tonijn uitlekken. Doe dit alles in een grote schaal.
Giet de pasta af en laat even afkoelen, voeg vervolgens de pasta bij de groente en de tonijn. Voeg een paar eetlepels yoghurtdressing toe en schep alles goed om.
Lekker met ciabatta en roomboter.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.