Muffins met druiven en chocolade

70 g pure chocolade
1 pak mix voor muffins, afhankelijk van de mix eieren en boter
250 gram pitloze druiven (blauw of wit)
lobbig geklopte slagroom
eventueel ijs (chocolade of vanille) voor erbij

Bereidingstijd: 30 minuten en afkoeltijd
Benodigdheden: beslagkom, mixer
Voor 10-12 muffins

Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak de chocolade grof, haal de druiven van de tros, was en droog de druiven en halveer ze vervolgens.
Maak het muffinbeslag volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de chocolade en de helft van de druiven voorzichtig door het beslag. Verdeel het beslag over de vormpjes (die zitten in het pak mix) en zet de muffins voor in de oven (kijk op de gebruiksaanwijzing voor de baktijd). Serveer de muffins met de rest van de druiven, slagroom en eventueel ijs.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.