Lamsfilet in een tijmjasje

Dit was een experiment maar goed geslaagd. Wellicht dat het nog enige verfijning nodig heeft. Maar barbecue├źn doe je natuurlijk ook op je gevoel. 4 stukken magere lamsfilet 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel (gedroogde) tijm Bereidingstijd: 5 minuten, 30 minuten om te marineren, 20 minuten op de BBQ Voor 4 personen Extra nodig: aluminium BBQ bakje Dep de lamsfilet droog. Doe in een ondiepe grote schaal de olijfolie en tijm en wentel hierin de lamsfilet, laat voor 30 minuten rusten. Leg de lamsfilet eerst op het rooster van de hete BBQ voor 1 minuut per kant. Hevel ze daarna over in een aluminium BBQ bakje en laat de lamsfilet in ongeveer 15-20 minuten garen. De tijd is afhankelijk of je ze rose of doorbakken wilt hebben en hoe dik de lamsfilet stukken zijn. Eetsmakelijk!

Een gedachte over “Lamsfilet in een tijmjasje”

Geef een reactie