Tortilla’s met milde saus van varkenvlees en groente

500 gram magere varkenslappen 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 2 uien 1 blikje chilibonen (AH) 8 eetlepels chilisaus 8 tortilla's 1 bekertje creme fraiche 75 gram geraspte kaas e eetelepels olijfolie Bereidingstijd: 25 minuten Voor 4 personen Snijd het varkensvlees in stukjes van 1,5 bij 1 cm. Pel de ui en snipper deze fijn. Verwijder de zaadlijsten uit de paprika's en snijd de paprika's in kleine blokjes. Laat de chilibonen uitlekken in een vergiet. Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olijfolie en schroei hierin de stukjes varkensvlees rondom dicht in ongeveer 2 minuten. Schep het vlees uit de pan en laat rusten op een bord. Verhit nogmaals 2 eetlepels olijfolie in de pan en voeg daarna de ui en de paprika toe. Roerbak de groente gedurende 5 minuten, voeg daarna de chilibonen, de chilisaus en 1 dl water toe en warm dit door voor 5 minuten. Voeg daarna de stukjes varkensvlees toe. Ondertussen de tortilla's bereiden volgens de verpakking. Serveer de tortilla's met de saus, creme fraiche en de geraspte kaas.

Geef een reactie