Topkoks voor thuiskoks deel 4

Vanaf 16 oktober ligt de nieuwe editie van Topkoks voor thuiskoks in de winkel. In dit kookboek onthullen 52 bekende internationale en nationale topkoks een bijzonder recept voor een voor-, hoofd of nagerecht. De gerechten zijn simpel te maken door de heldere instructies, het boek is strak vormgegeven met prachtige foto’s en zo zet je in een handomdraai een gerecht van bijvoorbeeld Ramon Beuk of Jonnie Boer op tafel. Elk verkocht boek is goed voor 40 maaltijden voor een kind in Malawi en de kosten zijn maar € 9,95. Kopen dus! Hierbij een voorproefje: Bietentaartje met geitenmousse van Luke Dale Roberts restaurant La Colombe (Kaapstad)

Chocolade fudgecake van Michael Caines restaurant Gidleigh Park (Devon)

Gemarineerde zalm met tamago en spinazie van Emmanuel Stroobant restaurant Saint Pierre (Singapore)

Kip uit de oven met olijven en kappertjes, van Tetsuya Wakuda Tetsuya’s restaurant (Sidney)

Dichtgeschroeide tonijn met mango-venkelsalade van Rose Reisman, TV Chef

 

Een gedachte over “Topkoks voor thuiskoks deel 4”

Geef een reactie