Gewokte biefstuk met groente

500 gram biefstuk, in reepjes gesneden
1,5 eetlepel witte wijnazijn
2 eetlepels sojasaus
1,5 eetlepel sesamolie
1 teentje knoflook, uitgeperst
250 gram sperziebonen
3 eetlepels olie
2 rode paprika, in reepjes gesneden
200 gram worteltjes, in plakjes gesneden
2 gesnipperde sjalotjes
peper en zout naar smaak

Bereidingstijd: 20-25 minuten
Voor 2-3 personen

Meng de wijnazijn met sojasaus, sesamolie en de geperste knoflook. Schep de biefstukreepjes erdoor.
Maak de sperziebonen schoon, halveer ze en kook de sperziebonen gedurende 5 minuten. Giet af en spoel er koud water over.
Verhit 1 eetlepel olie en bak de biefstukreepjes samen met de marinade al omscheppend gedurende 3 minuten. Schep ze uit de pan en zet ze apart. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de groenten 5 minuten. Schep de biefstukreepjes erdoor en breng het op smaak met peper en zout. Serveer met rijst.

Een gedachte over “Gewokte biefstuk met groente”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.