Gewokte biefstuk met groente

500 gram biefstuk, in reepjes gesneden
1,5 eetlepel witte wijnazijn
2 eetlepels sojasaus
1,5 eetlepel sesamolie
1 teentje knoflook, uitgeperst
250 gram sperziebonen
3 eetlepels olie
2 rode paprika, in reepjes gesneden
200 gram worteltjes, in plakjes gesneden
2 gesnipperde sjalotjes
peper en zout naar smaak

Bereidingstijd: 20-25 minuten
Voor 2-3 personen

Meng de wijnazijn met sojasaus, sesamolie en de geperste knoflook. Schep de biefstukreepjes erdoor.
Maak de sperziebonen schoon, halveer ze en kook de sperziebonen gedurende 5 minuten. Giet af en spoel er koud water over.
Verhit 1 eetlepel olie en bak de biefstukreepjes samen met de marinade al omscheppend gedurende 3 minuten. Schep ze uit de pan en zet ze apart. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de groenten 5 minuten. Schep de biefstukreepjes erdoor en breng het op smaak met peper en zout. Serveer met rijst.

Een gedachte over “Gewokte biefstuk met groente”

Geef een reactie