Stamppot andijvie met shoarma en cherrytomaatjes

700 gram kruimige aardappels 400 gram gesneden andijvie 1/2 bakje cherrytomaten 450 granm shoarmavlees 1 dl dl melk versgemalen peper en zout naar smaak Bereidingstijd: 30 minuten Voor 4 personen Schil de aardappelen en snijd ze in kleinere stukken. Kook de aardappels gedurende 15 minuten gaar in ruim kokend water met een beetje zout. Verhit ondertussen boter en olijfolie in een koekenpan en bak hierin het shoarmavlees gedurende 10 minuten todat het vlees gaar is. Snijd de cherrytomaatjes in vieren. Giet de aardappels af, voeg melk toe en stamp de aardappels tot puree, breng op smaak met peper en zout. Schep de andijvie door de puree en warm dit door op laag vuur gedurende 5 minuten. Schep daarna het shoarmavlees door de stamppot. Serveer de stamppot op warme borden en verdeel de cherrytomaten over de stamppot.

Geef een reactie