Wortelsalade

3 grote bospeen
halve groene paprika
1/3 komkommer
1,5 eetlepel witte wijnazijn
6 eetlepels olijfolie
flinke scheut citroensap
1 theelepel suiker
snufje cayennepeper
peper en zout naar smaak

Bereidingstijd: 10 minuten
Voor 2-3 personen

Schil de wortels, verwijder de onderkant en rasp ze dik. Was de paprika, halveer, verwijder de zaadlijsten en de zaadjes en hak de helft fijn. Was de wortel en snijd deze ook fijn.
Meng voor de dressing de witte wijnazijn, olijfolie, citroensap, suiker, cayennepeper, peper en zout en roer tot de suiker is opgelost. Hussel de groente door elkaar en schenk de dressing erover heen.
Lekker bij bijvoorbeeld een Oosterse maaltijd.

[singlepic¬† id=”692″ w=”100″¬† float=”left”] [singlepic¬† id=”691″ w=”140″ ]

Geef een reactie