Toast met gegratineerde asperges

4 casinoboterhammen 350 gram witte asperges 100 gram boerenachterham 100 gram crème fraîche 50 gram geraspte kaas versgemalen peper naar smaak Bereidingstijd: 30 minuten Voor 4 personen/ boterhammen Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Verwijder de kontjes van de asperges en schil de asperges. Kook de asperges gedurende 10-15 minuten in kokend water. Giet ze af en laat iets afkoelen. Snijd de ham in stukjes en meng deze samen met de crème fraîche en peper naar smaak. Rooster de boterhammen licht in een broodrooster. Smeer de geroosterde boterhammen in met het crème fraîche-mengsel. Snijd de asperges doormidden en halveer ze over de lengte. Beleg de boterhammen met de asperges en strooi er geraspte kaas over. Leg de boterhammen op een met bakpapier bekleed rooster en bak ze af in 8 minuten in de voorverwarmde oven. Eetsmakelijk!

Een gedachte over “Toast met gegratineerde asperges”

Geef een reactie