Salade van rabarber met peultjes

200 gram peultjes 2 stengels rabarber 2 eetlepels kristalsuiker 2 handjes gemengde sla 2 eetlepels walnotenolie 1 eetlepel frambozenazijn 1 eetlepel vloeibare honing Bereidingstijd: 20 minuten Voor 4 personen Maak de peultjes schoon en kook ze in licht gezouten kokend water gedurende 10 minuten. Giet de peultjes af, verfris ze direct met koud water en laat ze vervolgens goed uitlekken.Was en droog de sla. Maak de rabarber schoon, snijd beide uiteinden af en snijd de rabarber in schijfjes. Smelt in een koekenpan de kristalsuiker en karameliseer hierin de rabarberplakjes zonder ze uiteen te laten vallen. Maak de dressing door de notenolie, frambozenazijn en honing te mengen. Schik de sla, peultjes en gekarameliseerde rabarber netjes op de borden en schenk de dressing over de salade.

Geef een reactie