galiameloen met coburger ham de luxe

half zakje veldsla
halve galiameloen
2 handjes pecannoten
6 plakken coburgerham
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel rode wijnazijn
2 theelepels honing
versgemalen peper

Bereidingstijd: 10 minuten
Voor 2 personen

Was en droog de sla en doe deze in een schaal. Schep met een lepel de pitjes uit de meloen en snijd deze in dunne plakken. Verwijder daarna de schil en snijd de meloen in stukjes. Voeg de meloen en de pecannoten toe bij de sla. Maak de dressing door de olijfolie, rode wijnazijn en honing te mengen en schenk deze over de sla. Schep de salade goed om zodat de dressing gelijkmatig is verdeeld en schep de salade op 2 borden. Scheur de coburgerham in de lengte in twee├źn, en schik deze over de salade. Strooi er versgemalen peper over en serveer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.