Kwark met perzik en geroosterde amandelen

500 gram kwark
50 gram amandelschaafsel
1,5 eetlepels kristalsuiker
4 rijpe perziken

Bereidingstijd: 10 minuten
Voor 4 personen

Rooster het amandelschaafsel voorzichtig in een koekenpan met een anti-aanbak-laag. Schep ze regelmatig om tot ze lichtbruin en knapperig zijn en laat ze daarna afkoelen. Schil de perziken en snijd het vruchtvlees van de pit af en snijd het daarna in kleine stukjes.
Voeg de suiker toe bij de kwark, klop het geheel los met een lepel en verdeel daarna de kwark over 4 schaaltjes. Strooi over de kwark de stukjes perzik en over de perzik de geroosterde amandelschaafsel. Serveer direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.