De culinaire agenda

Het is zomer, het is warm en er is veel te doen in ‘culinair Nederland’. Neem bijvoorbeeld de afgelopen twee weekenden: Taste of Amsterdam, Culinair Zoetermeer en Leiden Culinair. Aankomend weekend kan je de start van het plukseizoen vieren tijdens het Frambozenweekend in Meijel of ga 22 tot en met 26 juli naar Wijk aan Zee om het  Schaal & schelpdierenweekend mee te pakken waar op 25 juli ook nog eens de bubbelroute op het programma staat.

In augustus zijn er ook tal van mogelijkheden: Haarlem Culinair, Noordwijkerhout Culinair, J&K Culinair Zandvoort, de restaurantweek van 23 tm 29 augutus waar zo’n 1250 restaurants aan mee doen, en in het laatste weekend het Preuvemint in Maastricht of Dordt op je bord. Kortom het belooft een mooie zomer te worden en dan hebben we het nog niet gehad over wat er in september allemaal plaats vindt…

Wij waren o.a. in Zoetermeer, het was goed toeven daar!

One thought on “De culinaire agenda

 1. Ook dit jaar weer een editie van dit traditionele visfeest. Van 16 juli tot en met 22 juli met als finale op zondag De Bubbelroute.
  Elke Chef-kok kookt van uit zijn eigen unieke en individuele filosofie, naast de bestaande menukaart. Een mooie uitdaging om te koken met het heerlijke zeebanket. Mosselen, garnalen, oesters, coquilles, kreeft, krab, wokkels en scheermessen. In soepen, sauzen en salades, in voor- en hoofdgerechten en als amuse.
  De Bubbelroute betekent kuieren over het duin, langs het strand en door het dorp. En overal een mooi glas Bubbels proeven tegen een leuke en vooral scherpe prijs. Champagne, prosecco, cava, spumante, sekt, mousserende wijnen van over de hele wereld! Goed weer of slecht, de Bubbelroute gaat altijd door! Een Bubbelpas kost € 7,50 en is te koop bij de Schenkerijen, het TIP en online vanaf 16 juni via http://www.debubbelroute.nl. en geeft recht op:
  Het lopen van De Bubbelroute; tijdens Schaal &Schelp korting op een glas bubbels bij uw gerecht; een Bubbelontbijt op zondag en kans op een prijs in de loterij!
  Schenkerijen:
  Paviljoen De Zwaardvis (geen Bubbels), Grand Café Buffel, De Sunseabar, Beachbar Rijk aan Zee, Het Strandhuis, Hotel Zeeduin, , Restaurant Het Zomerhuis, De Liefhebbers eten & drinken, Restaurant Klein Zwitserland, Beachclub Oost 3, Paviljoen Sout. Tevens Bubbelontbijt; Strandpaviljoen De Kust, Hotel Sonnevanck, Hotel Dolce Vita (geen diner).
  http://www.schaalenschelpdierenweekend.nl Hier kunt u een Bubbelpas bestellen en u kunt ook meteen reserveren; voor lunch, diner of Bubbelontbijt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.