Kerst

De komende twee weken staat Etenofzo.nl geheel in het teken van Kerst. Met veel plezier hebben we gewerkt aan de voor-, hoofd- en nagerechten.  We hebben gekozen voor klassieke recepten of juist die in een nieuw jasje gestoken zijn en voor simpele, makkelijke gerechten maar dan net wat luxer dan ‘normaal’. Bij ons geen kerstmenu’s, geen vastomlijnd plan maar gewoon lekker eten.
Bij de voor- en hoofdgerechten zijn wijnsuggesties te vinden. Hiervoor dank aan Paul Zijlstra van Bula Wine en Peter Verbeek van Gall & Gall. Daarnaast geeft onze vinoloog Roald een enkele wijnsuggestie en worden er wijnen genoemd die we er zelf bij dronken en goed bij het gerecht passen.

De vaste rubrieken Seizoen recepten en Etenofzo hebben voor deze special even plaats moeten maken. Na de Kerst zijn deze weer terug met nieuwe recepten om lekker te tafelen.
Fijne kerstdagen!

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.